Kategorije
Brzi linkovi

Košarica

Vaša košarica je prazna!

Među suma: 0,00KM
Ukupno: 0,00KM

Pravila i Uvjeti Korištenja

Web shop (internet trgovina) www.jopasport.com je u vlasništvu JOPA-TG D.O.O, te će se u daljenjem tekstu zajedničkim imenom oslovljavati kao „Jopa Sport“.

Sve usluge koje Jopa Sport nudi preko sajta su podvrgnuti ovim Pravilima i uvjetima usluge, kao i svim važećim i primjenjivim zakonima na teritoriji Bosne i Hercegovine, te isključuju bilo kakve druge odredbe ili propise koje su došle od Vas kao korisnika. Svakim Vašim posjetom sajtu suglasni ste da ste svjesni sadržaja i slažete se sa ovim Pravilima i uvjetima korištenja . Sve nove značajke, nadogradnje, varijacije ili bilo kakve izmjene koji se dodaju na trenutni paket usluga također podliježu ovim Pravilima i  uvjetima korištenja.

Jopa Sport zadržava pravo da po svom vlastitom nahođenju može mijenjati, brisati, ažurirati ili ukinuti ova Pravila i uvjete korištenja (ili bilo koji njezin dio), bez prethodne obavijesti.

Vi kao korisnik trebate razumjeti ove uvjete i vaša je dužnost da proučite iste. Ako prekršite bilo koji od ovih Pravila i uvjeta korištenja, Jopa Sport ima apsolutno pravo na prekid korisničkog odnosa i prekid pružanja naših usluga Vama kao korisniku istih.

OPIS USLUGE

Usluge koje pruža Jopa Sport su dostupne putem ovog web shopa i prvenstveno su vezane za prodaju i distribuciju opreme za lov,ribolov,planinarenje,kampiranje te ostale slične opreme opreme. Usluge koje trenutno pruža Jopa Sport nisu ograničene samo na iste. S vremena na vrijeme Jopa Sport može obavljati usluge prema vašoj potrebi.

1.       Naručivanje

Naručivanje proizvoda obavlja se preko „košarice“ i to u 4 koraka. Da biste naručili neki proizvod, potrebno je da se registrirate na našem sajtu. To možete učiniti prije same narudžbe ili prilikom potvrde iste.

Jopa Sport od kupca zahtjeva da se svi traženi podaci prilikom registracije ispune savjesno i točno. To je potrebno kako bi se izbjegli problemi prilikom isporuke artikala. Npr. Pogrešan broj telefona onemogućuje potvrdu narudžbe, pogrešna adresa onemogućuje isporuku artikla.

1.1.     Pregled artikala

Prilikom pregleda odabranog artikala bit će Vam prikazan naziv artikla, cijena, kratak opis, fotografija artikla, polje za unos količine za narudžbu, te dugme za dodavanje tog artikla u košaricu

1.2.     Pregled košarice i registracija
Na drugom koraku potrebno je da se registrirate ili prijavite na sajt ako ste se već ranije registrirali. Također, na ovom koraku možete provjeriti sadržaj Vaše košarice, urediti količinu naručenih artikala, te vidjeti ukupni iznos narudžbe.

1.3.     Način dostave i način plaćanja

Na ovom koraku potrebno je odabrati način dostave i plaćanja. 

1.4.     Potvrda narudžbe

Na zadnjem koraku ponovno Vam je prikazan sadržaj košarice te podaci za isporuku.Ovdje možete vidjeti ukupan iznos narudžbe sa uračunatim troškovima dostave ukoliko isti postoje.

1.5.     Otkazivanje narudžbe

Za svaku zaprimljenu narudžbu djelatnici Jopa Sport će kontaktirati naručitelja na broj telefona koji ste unijeli prilikom registracije. Prilikom tog poziva, Vi kao kupac ste u mogućnosti potvrditi narudžbu ili otkazati istu.

Jopa Sport može otkazati zaprimljenu narudžbu ukoliko smata da je kupac dao netočne podatke prilikom registracije, kao i u slučaju da zaključi kako je kupac prevarant. Pri otkazivanju narudžbe, Jopa Sport nije obavezan kontaktirati naručitelja, a svaki račun koji sadrži neispravne podatke bit će izbrisan.

2.       Dostava i plaćanje

2.1.     Rok i način dostave
Jopa Sport naručene artikle dostavlja vlastitim prijevozom ili brzom poštom, a rok za dostavu je 72 sata od trenutka potvrde narudžbe. Artikli se isporučuju svakim danom osim nedjeljom, te vjerskim i državnim praznicima.

 

2.2.     Mjesto dostave
Jopa Sport sve artikle iz svoje ponude dostavlja na području cijele Bosne i Hercegovine.

2.3.     Troškovi dostave
Svi naručeni artikli isporučuju se bez naknade ukoliko suma narudžbe prelazi minimalni iznos od 200,00 KM. U suprotnom, ako je iznos manji, cijena dostave se naplaćuje u iznosu od 10,00 KM

 

2.4.     Opcije plaćanja
Jopa Sport za sve fizičke artikle trenutno nudi sljedeće opcije plaćanja:Općom uplatnicom na naš račun, te plaćanje pri preuzimanju robe.

 

3.       Garancija i povrati

Jamstvena politika za sve artikle je u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine, odnosno prema pravilniku proizvođača. Uz svaki fizički artikal, kupac će dobiti pisanu garanciju na period određen od strane proizvođača.

Svaki neispravan artikal koji podlježe jamstvu bit će popravljen ili zamjenjen o našem trošku, ukoliko se istim rikovalo prema uputstvu.

4.       Ostala Pravila i uvjeti kotištenja

 • Vi kao korisnik obavezni ste pročitati i prihvatiti sve odredbe i uvjete sadržane u ovim Pravilima i u vjetima korištenja.
 • Vašim prihvaćanjem i razumjevanjem ovih usluga, Jopa Sport neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu za gubitak profita, korisničkih podataka ili drugih materijalnih ili nematerijalnih gubitaka koji proizlaze iz korištenja ili nemogućnosti korištenja usluge.
 • Radno vrijeme Jopa Sport je od Ponedjeljka do Petka u vremenu od 08:00 sati do 16:00 sati, te Subotom od 08:00 do 14:00 sati. Nedjeljom te vjerskim i državnim praznicima ne radimo. Radno vrijeme našeg web shopa je non stop.
 • Svaka narudžba zaprimljena preko web shopa bit će obrađena najkasnije 12 sati od primitka iste, odnosno sljedeći radni dan ukoliko je ista zaprimljena u vrijeme blagdana.
 • Jopa Sport zadržava pravo promjene, obustave ili prekida svojih usluge zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave u bilo kojem trenutku. Ukoliko do toga dođe, Jopa Sport se obvezuje isporučiti samo one proizvode koji su unaprijed plaćeni ili napraviti povrat novca.
 • Jopa Sport zadržava pravo odbiti pružiti uslugu svima iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme.
 • Jopa Sport web shop, može sadržavati linkove do trećih web stranica. Budući da Jopa Sport nema kontrolu nad tim web stranicama, Vi potvrđujete i prihvaćate da Jopa Sport nije odgovoran za dostupnost odnosno nedostupnost tih web lokacija. Jopa Sport nije odgovoran za bilo kakve informacije, podatke, tekst, softver, glazbu, zvuk, fotografije, grafike, video, poruke, oznake ili druge materijale dostupne na tim web stranicama. Jopa Sport se također ne obvezuje ispitati, ocijeniti ili provjeriti bilo koju od tih web stranica, te ne jamči niti podržava bilo koje informacije, sadržaj, ponude ili potraživanja trećih strana na tim stranicama. Jopa Sport neće biti odgovoran ni za kakav oblik štete koji može nastati posjetom trećim stranicama. Vi kao posjetitelj tih stranica automatski prihvaćate uvjete istih.
 • Svi zaštitni znaci, oznake, trgovačka imena, logotipi i ikone prikazani na našim stranicama su registrirani ili neregistrirani zaštitni znakovi Jopa Sport i drugih. Nijedan dio sadržaja na našim stranicama ne treba tumačiti kao davanje ili dijeljenje sa Vama kao korisnikom. Nemate pravo na korištenje bilo kojeg dijela sadržaja, slike, grafike, ikona i ostalog na našim stranicama bez pismene dozvole od Jopa Sport ili treće strane koja je vlasnik takvog znaka ili teksta.
 • Cjelokupan sadržaj ove stranice koji se između ostalog može sastojati u obliku teksta, videa (streaming ili bilo koji drugi oblik), audio (streaming ili bilo koji drugi oblik) zapisa je vlasništvo Jopa Sport ili trećih strana i zaštićen je međunarodnim i domaćim zakonima o autorskim pravima.
 • U slučaju usmenog ili pismenog zlostavljanja bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na prijetnje zlouporabe ili odmazde i klevetničke izjave) bilo Jopa Sportkupca, Jopa Sport zaposlenika, članova ili službenika će rezultirati sa ukidanjem računa.
 • Zadržavamo pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga ili bez razloga.
 • Neuspjeh Jopa Sport u primjeni ili provođenju nekog prava ili odredbe ovih Pravila i uvjeta korištenja neće značiti odricanje od takvog prava ili odredbe.
 • Ova Pravila i uvjeti korištenja čine cjelokupni ugovor između vas i Jopa Sport i reguliraju Vaše korištenje usluge, zamjenjuje sve prijašnje ugovore između Vas i Jopa Sport (uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koju od prethodnih verzija Pravila i uvjeta korištenja).

5.       Nadležnost Suda

Za sve zahtjeve ili sporove koji bi mogli proizaći iz gore navedenih Pravila i uvjeta korištenja, nadležan je Općinski Sud u Tomislavgradu.

Cijelokupni sadržaj web shopa i ovih Pravila i uvjeta korištenja je u vlasništvu Jopa Sport, te se zabranjuje njegovo kopiranje, prepisivanje i distribuiranja bez prethodne suglasnosti